lørdag 17. august 2013

Gullhår

Dumt når kjæresten må reise på arbeid igjen, men sånn er livet! Håper disse ukene går fortere enn svint!!
 
I dag har vi kost oss på morgentur, lille og meg. Vi gikk på Fjellstua, rundt omkring på ulike stier (fant ikke helt ut av det..), tilbake til parken for å leke, før vi dro hjem og trykket i oss litt lunch.
Hun har vært veldig flink i dag, gått lang og lenger enn langt!  Håper på opphold i morgentidlig også, så kan vi gå oss en tur til!
 
 
Barnehagen er i full sving, og lilletrille trives veldig, gleder seg hver dag! Det er så deilig å se at hun smiler og er glad! Da blir mor også glad!
 
For tiden går det i Gullhår og Carlson på taket. Det er favorittene og til stor fryd hver gang! I kveld har vi atter en gang lest Gullhår og de tre bjørnene, storfornøyd! De andre eventyrene er uaktuelle!
 
Spennende med skrapelodd.....
 
 
 
Lagde ristede kikerter en kveld, de ble gode! Krydret med ulike krydder og freste dem på varmluft. Smakte meg frem til passe konsistens!
 
 
 
Sommer- idyll
 
 
I kveld er det visst fest i hver en krok.. Det står minst fjorten brølaper utenfor vinduet, alle nabovinduer og biler spyr ut musikk. Høres veldig koselig ut, skulle gjerne ha blitt med!
 
Nystekte, glutenfrie havreboller til kvelds. Lille trykket i seg to!!

 
 






 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen et smil eller to <3