tirsdag 4. mars 2014

Student!

Etter meningsløst mye frem og tilbake, sitter jeg nå med ønskestudiet fremfor meg. Jeg har for første gang i livet fått "lov" til å søke- hva driver meg, hva stopper meg?

Driv!
Studiet er interessant, det er motiverende og meningsfylt. Det sies at etterspørselen på ernæringsfysiologer allerede er stor, og vil øke fremover. Jeg har alltid hatt lyst til å utdanne meg til ernæringsfysiolog, både for egeninteresse/hjelp og for å kunne bistå andre! Dette er min sjanse til å ta meg en utdanning der jeg får støtte fra det offentlige, ene og alene fordi jeg er enslig forsørger- skal jeg la en slik sjanse gå fra meg?

Et nettstudium- det er fleksibelt!

Stopp!
Et nettstudium krever unntaksløs struktur og egenkontroll i fleng. Studiet er fysisk ensomt, noe som også går utover kropp og sinn.

3 år av livet er 3 år av livet- skal jeg la være å gi det et prøv, i tilfelle sånn eller slik? ELLER går jeg på med brask og bram og står i det- enten jeg står alene eller til knes i fast fjell?
Jeg har ennå litt tid på meg å bestemme meg, det står selvsagt igjen noen telefonsamtaler, rådføring og en milliard spørsmål, men.. HVA MENER DU?

Skål!
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Sett igang :) vet at du får det til!

  SvarSlett
 2. TAKK!!
  Jeg nærmer meg dørstokken, men har ikke klart å tråkke over den ennå!

  SvarSlett
 3. følg magefølelsen.
  jeg vet du vil klare det om det er det du har lyst til ;)

  SvarSlett
 4. tusen takk!!! ;o) flott at noen har tro på meg <3

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et smil eller to <3