mandag 7. januar 2013

Oppdatering-Spagat

Det er mange fordeler med å tøye. Jeg for min del hadde et utrolig dårlig utgangspunkt, som dere sikkert ser! Var så stiv og støl, at det var på nippet jeg fikk på meg sokker!
Etter svangerskap, bekkenløsning og babybæring, var jeg så stiv at jeg rett og slett måtte ha en motivasjon til å tøye. Det er grunnen til at jeg utfordret søstrene mine. Jeg hadde dårligst utgangspunkt, men best grunn! Se fremgangen!

 
 

Har hatt mange fordeler med tøyingen! Mindre spenningshodepine, jeg klarer å ligge flatt på gulvet på ryggen uten at tårene spretter, mye kjekkere å kunne leke med lillejenta uten å ha fysiske "hindringer" etc. Hiv dere med, jeg utfordrer! Kan jeg, så kan DU!

Her er siste oppdatering, gårsdagens tøying. Jeg ble litt for ivrig, det føles ikke godt idag.Jeg har snart klart det!!!

2 kommentarer:

 1. wow så flink du er!
  skulle ønske jeg kunne bli så mjuk å

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan du! Som jeg skrev over her... kan jeg, kan DU! Du aner ikke hvor stiv og støl jeg var før jeg begynte! Jeg tok startbilde i slutten av august.. Jeg kjenner deg godt og er det noen som er sta nok til å få det til, så er det du <3

   Slett

Legg gjerne igjen et smil eller to <3